Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A baszás mindenek felett!!!!!

Johnny McBass szextábornok blogja

Magamról.....

2014. december 20.

A Johnny McBass vagyok, de ez a név csak művésznév, ha pornóznék, akkor ezt használnám. A valódi nevemet nem szeretném elárulni. Rólam annyit, hogy a 30-on már túl vagyok, az ország egyik távoli megyéjében lakom annak is az egyik istenháta mögötti kisvárosában. Korábban a megye székhelyén laktam, de hülye fejjel megnősültem és az asszonyhoz költöztem, ami nagy baromság volt a részemről. Idén megszületett az első gyerekem, róluk ennyi is elég. Hogy mit dolgozom, azt hagyjuk, mert utálom mint a szart, de azért ott már a női alkalmazottak felét megbasztam, van akit évekig dugtam. :D :D :D És nagyon élvezték, de most is a faszomról álmodoznak! De ha megvolt, megyek a következőre! Vagy ha fizet pár évig kúrogatom. Amúgy korrupt és megvesztegethető vagyok, simán elmehetnék politikusnak, mindig valami nagy bizniszem töröm a fejemet.

Én nem szégyenlem, hogy a faszom után megyek, a napjaim nagy része azzal telik, hogy töröm a fejemet, hogy minél több kurvát elcsábítsak és még a szart is kikurjam belőlük. Amikor dugom őket szarok rá, hogy mennyi idős, milyen a külsője, mi a vallása a politikai nézete a lényeg, hogy jól megbasszam aztán mehet a picsába, vagy ha fizet nekem, újra megkaphatja a faszomat. Barna haj és barna szem, és ennyi elég is rólam. Nem tagadom, nem vagyok egy adonis, sem egy szépség, de szarom is le, a nőknek a faszom kell, az meg szép nagy és mindig kemény, nem vagyok kigyúrva sem, de nem vagyok egy bélgiliszta féreg sem, és nem is kell szteroidokat szednem, hogy a kéjenc ribancok megkapjanak, nekik így vagyok jó, ahogy vagyok. És imádnak, igen így van, nagyon imádnak. A kedvencem a szado-mazo, imádom kínozni, megalázni a nőket, de én is minden perverzióban benne vagyok! Szeretem őket kikötözni, lehugyozni, megalázni, leköpni, jó keményen seggbebaszni, a végén a szájukba hugyozni és a szaros seggemet kinyalatni. Hogy miért, mert egy perverz állat vagyok! Én elmondhatom magamról, hogy ha tíz nőm volt, mind a tizet seggbebasztam, kinyalták a seggem, lehugyoztam őket és mindezt élvezték, mert amolyan alja kurvák voltak.

Az évek során sok nőt megdugtam, talán össze sem tudnám számolni már, mert soknak már az arcára sem emlékszem, vagy azért mert csak a feje búbját láttam felülről, vagy a hátát, és kurvára nem érdekelt a rusnya pofája. Hogy milyen nőket szeretek, nekem igazából mindegy a tizenévestől a nyolcvanig jöhet mindenféle, idős vagy fiatal, sovány vagy dagi, magas vagy alacsony, cigány vagy magyar, rusnya vagy bombázó. Hogy egy klasszikust idézzek, "néha modelleket baszok, néha pornós picsákat, de legjobban szeretem az igazi kurvákat."

A blogot azért csináltam/csinálom, hogy az évek alatt szerzett szexuális tapasztalataimat megosszam a nagyvilággal, bár az lenne a legjobb, ha a sok pöcs fizethetne ezért, de mindegy megelégszek a tudattal, hogy amit ők olvasnak, azt én meg is csináltam és irigykedhetnek rám.

Pár dolog, a buzikat utálom, utálni is fogom csicska féreg embernek tartom mind, akik más férfi szaros seggében kotorásznak és ez még élvezetet is nyújt nekik. Szerintem az a baj a sok köcsöggel, hogy gyávák és derogál nekik, hogy leszólítsanak egy ribancot, így jövök én és megbaszom őket helyettük is! Na de a buzi köcsögökről ennyi is elég.

A feminista ringyókról olvashatod a véleményem, hülye kurvák, akik női jogokról beszélnek, de otthon meg azt szeretik, ha a férfi úgy bánik velük, mint egy állattal és tövig nyomják a seggükbe a faszukat, és ezt nagyon élvezik. 

És egy kicsit a blogról, arról fogok írni, persze nem időrendi sorrendben, hogy miket csináltam meg a nőkkel. És lesz mit bőven elmesélnem, talán a hátralévő életem is kevés, hogy elmeséljem, de mindegy a cél szentesíti az eszközt. Így előfordulhat, hogy lesz új termés, de lehet, hogy egy ezeréves sztorit fogok mesélni. A kurváimnak csak a keresztneveit fogom mondani, meg esetleg néhány jellemző dolgot, arra azért vigyázok, hogy ne lehessen senkit sem beazonosítani. De ha valamelyik kurva magára ismer, akkor nagyon sajnálom, ha nem tetszik leszophat megint és azt is leírom majd.

Egyenéőre ennyi, további jó kéjelgést és élvezkedést minden hozzám hasonló rohadék stricinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mcbass.blog.hu/api/trackback/id/tr17000515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása