Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A baszás mindenek felett!!!!!

Johnny McBass szextábornok blogja

Gondolataim.....

2014. december 24.

Nem is tudom, miről írjak először komolyabban. A sok ribanc közül nehéz kiválasztani melyikkel is kezdjem, mivel annyian fényezték a pinájuk nedvével a farkam, hogy kurva nehéz választani közülük. Az tény, hogy amelyik kurvát megbasztam, azt nagyon megbasztam és még évek múlva is visszasírnak engem. Lehet erre mondani, hogy egy bunkó, nagyképű kis hazudós köcsög vagyok, de ettől még igaz, a tanúk pedig a jó rendesen szétbaszott és megalázott kurvák.

Szerintem kevés olyan ember van a világon, mint én, aki ennyi pinát betömött volna - most hagyjuk a pornósokat, vagy a celebeket azokkal pénzért vagy hírnévért kúrnak a pornós szajhák és a pelyhes pinájú tinilányok -, hanem az egyszerű hétköznapi nőkre gondolok. De ha nem is a világon, akkor ebben az országban, régióban, megyében, ahol élek, de abban a kisvárosban ahol lakok, nincs még egy olyan kúró-szopató és nyalógép mint én. Vagyis még nem találkoztam olyannal, aki annyit baszott volna az eddigi életében, mint én, persze hantások mindenhol vannak, de azokkal nem foglalkozom, hanem egyszerűen kinevetem őket. Ha ma ebben a pillanatban, azt mondanám, hogy ettől kezdve semmi szex, nem dogok, szopatok meg nőket, de még csak ki sem verem, még akkor is elmondhatom, többet basztam mint az átlagember, mint 10 vagy 20 átlagember egész életében. Büszke vagyok rá, hogy rengeteg picsát megbasztam, ez tény aki nem hiszi bekaphatja. Az eddigi életutam szétbaszott seggű, szétszopatott szájú, teleélvezett pinájú nőkkel van kikövezve. Van akinek úgy megbasztam a seggét, hogy befosott, nem viccelek, de erről majd egyszer, ha lesz hozzá kedvem, akkor elmesélem.

A mai fiataloknak azt üzenem, keményen meg kell baszni minden nőt, ha jó alaposan megbaszod, akkor soha nem fog elhagyni téged, de ha nem, ha csak maszatolsz, akkor jövök én és megbaszom helyetted, te meg dolgozhatsz, mint valami szerencsétlen palimadár, hogy a szeretett kurvád az orgiákat finanszírozni tudja. Mert nem adom ám ingyen a faszomat, hogy te boldogan élj, hanem simán zsebre rakom, mert egy szemét állat vagyok!

Belegondolok, hogy ezt a blogot, egyszer valamelyik volt kurvám elolvassa, és ráismer magára, micsoda szégyen lesz neki, mikor rájön, nem szerettem, csak baszni jöttem hozzá, meg hogy a lovéját zsebre tegyem. Persze ha nem tud fizetni, nem gond, akkor keményen kell szolgálnia, megalázom, leköpdösöm, megcsinálom neki az ánuszrózsát, olyan keményen seggbebaszom, mint előtte soha életében, egyik gyíkbuzi köcsög sem, akivel dolga volt a ribancnak!

Nekem és egy nagyon jó barátomnak van egy olyan terve, hogy szimbolikusan végigkúrjuk az országot aztán a világot, vagyis minden országból megbaszunk egy nőt, és ha megvan az összes akkor elmondhatom, hogy az egész világgal basztam már!

És énekelhetem, még mindig meg tudom baszni évit, még mindig meg tudom, baszni krisztit, még mindig meg tudom baszni anitát – abból volt nem is egy- még mindig meg tudom, na, jó nem folytatnám, mert ahhoz, hogy felsoroljam az összeset itt hirtelen, nem vállalkoznék. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mcbass.blog.hu/api/trackback/id/tr967008741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása